Nieuwsbrief 2

Nieuwsbrief 2                                                       19 oktober 2020 Den Bosch

Aan onze nieuwe leden, nog eens van harte welkom bij de Nieuwe Democratie.

Intussen gaat onze campagne van start en de eerste leden druppelen binnen.

Gelukkig hebben we ook al een mooie donatie mogen ontvangen, die we voor de campagne zullen gebruiken.

Nieuwe Democratie zal zich vanzelfsprekend

nog moeten profileren.

Dat gaan we doen via facebook, LinkedIn en met Google adds. I keep my fingers crossed.

Als je deze nieuwsbrief leest zonder lid van Nieuwe Democratie te zijn ben je eveneens van harte welkom. Voor de goede orde: om eventueel een bepaald verkiezingsonderwerp te steunen, kun je naast het mogelijke lidmaatschap van een andere politieke partij voor slecht 12,50 per jaar ook lid van ons worden (tenzij je een functie in die andere politieke partij bekleedt: dat mag dan van die partij niet, net als bij ons overigens). Hebben wij het door jou onderschreven doel bereikt, dan kun je natuurlijk weer afscheid van ons nemen.

Hebben jullie ideeën over het verspreiden van het gedachtegoed van Nieuwe Democratie, dan hoor ik die graag. Hebben jullie halve of hele BN-(st)ers in jullie omgeving die willen meewerken, al is het steun geven aan een van de Idealen of Prioriteiten dan houd ik me aanbevolen.

Het zou fijn zijn als je mensen kent die vrijwilliger, bestuurslid of kandidaat voor het lidmaatschap van de Tweede Kamer willen worden. Of mensen die een Ondersteuningsverklaring zouden willen tekenen. Laat ze vooral p.o. (= asap = dadelijk) contact met mij opnemen: 0651014410.

Hartelijke groet van Wim van Dijk, voorzitter.