Nieuwsbrief 1

Nieuwsbrief 1                                                        15 oktober 2020 Den Bosch

Aan onze nieuwe leden,

Nog eens van harte welkom bij de Nieuwe Democratie.

Het opzetten van een nieuwe politieke partij is een ingewikkelde onderneming gebleken, zacht gezegd.

De notaris begreep niet direct de politieke vernieuwingen, die wij nastreven, nodig voor de juiste vertaling in de statuten. Kortom: vertraging.

Een bank regelen voor de automatische incasso was een vet probleem, maar gelukkig hebben we met enige moeite een bankrekening “gekregen” en kunnen we met Ideal werken. Ofwel:  meer vertraging.

De website opzetten en afmaken had nogal wat voeten de aarde, maar dat is dus uiteindelijk gelukt. De laatste vertraging.

En nu de wereld kond doen van de geboorte van onze partij met haar democratische vernieuwingen.

We zoeken daarvoor ondersteuning door BN-ers, maar ja, dat is eveneens niet zo simpel.

Hopelijk krijgen we voldoende media aandacht.

Ik ga er mijn best voor doen.

Hebben jullie ideeën over het verspreiden van het gedachtegoed van Nieuwe Democratie, dan hoor ik die graag. Hebben jullie halve of hele BN-(st)ers in jullie omgeving die willen meewerken, al is het steun geven aan een van de Idealen of Prioriteiten dan houd ik me aanbevolen.

Het zou fijn zijn als je mensen kent die vrijwilliger, bestuurslid of kandidaat voor het lidmaatschap van de Tweede Kamer willen worden. Of mensen die een Ondersteuningsverklaring zouden willen tekenen. Laat ze vooral p.o. (= asap = dadelijk) contact met mij opnemen: 0651014410.

Hartelijke groet van Wim van Dijk, voorzitter.